Kross: IRL ei ole Tallinnas halval positsioonil

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna piirkonna juhatus kinnitas tänasel koosolekul erakonna Tallinna linnapeakandidaadiks Eerik-Niiles Krossi.
Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna piirkonna juhatus kinnitas tänasel koosolekul erakonna Tallinna linnapeakandidaadiks Eerik-Niiles Krossi. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna linnapea kandidaat julgeolekuekspert Eerik-Niiles Kross ütles, et IRLile toob pealinnas kohalikel valimistel edu töö.

Eerik-Niiles Kross põhjendas oma nõusolekut Tallinna linnapea kandidaadiks olemiseks sellega, et ettepaneku tegid talle mitu Tallinna piirkonna osakonda ning ütlasi on see Eesti poliitikas selline ettepanek, millest on raske keelduda, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Ma arvan, et IRL ei ole Tallinnas sugugi halval positsioonil ja nüüd kui neil on ka korralik kandidaat, tuleb lihtsalt tööle hakata,» ütles Kross.

Ajakirjanduses on Eerik-Niiles Krossi nimega seostatud mitmeid skandaale ning võib oletada, et poliitilised konkurendid ei unusta enne valimisi ühtki neist, tänagi meenutati ajakirjanduses seda, et 2012. aastal kuulutas Venemaa Krossi rahvusvaheliselt tagaotsitavaks: teda seostati Arhangelski oblasti juurdluskomitee andmete põhjal kaubalaev Arctic Sea kaaperdamisega.

«Mis puudutab minu tagaotsimist Venemaal, siis mulle üldiselt tundub, et Tallinnale sobib märksa paremini selline linnapea, kes on Venemaal tagaotsitav, kui Eestis tagaotsitav,» märkis Kross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles