Teeremont Tallinnas: neli miljonit eurot kulunud, veel neli lisaeelarvest tulemas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi tee ja Rahu tee ristil laiutavad suured augud.
Peterburi tee ja Rahu tee ristil laiutavad suured augud. Foto: Toomas Huik

Tänase seisuga on Tallinna Kommunaalamet likvideerinud löökaugud ja talvekahjustused tänavatelt, kus liigub ühistransport ning pidevalt tehakse hooldusremonti suure liikluskoormusega tänavatel.

Tallinna Kommunaalameti juhataja Ain Valdmann ütles, et kui neli miljonit eurot on varsti juba kulutatud ja järgmised neli miljonit teede remondiks on tulemas lisaeelarvest, siis on meil põhjust optimistlikult tulevikku vaadata.

Valdmanni sõnul on pool talvekahjustustest on likvideeritud ja nelja miljoni euroga jõutakse tema hinnangul sügiseks palju ära teha.

Valdmanni sõnul on igapäevasel linnas tööl kaheksa kuni kümme brigaadi, kes hooldusremondiga tegelevad. Lisaks on puhkepäeviti ametis viis brigaadi.

Löökauke on lapitud Sõpruse puiesteel, Paldiski maanteel, Vabaduse puiesteel, Järvevana teel, Smuuli teel, Narva maantee ja Pirita tee ristmikul, Toompuiesteel, Kaarli puiesteel, Tartu maanteel, Rannamäe teel ning Ahtri ja Jõe tänaval.

Käesoleval ajal on töös: Peterburi maantee, Laagna tee, Pärnu maantee, Gonsiori tänav, Sõle tänav,  Suur-Sõjamäe tänav  ing Kadaka puiestee//Pärnu mnt/Rohula tn ringristmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles