Toobal: Ansip tapab Tallinna päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talentide linn.
Talentide linn. Foto: PM.

Keskerakonna komme süüdistada kõikides maailma hädades peaminister Andrus Ansipit on üldteada. Aga vahel suudavad nad siingi üllatada. Nimelt selgub alljärgnevast pressiteatest, et Eesti valitsust raputav kriis on vaid Ansipi järjekordne etendus selleks, et juhtida tähelepanu kõrvale keskerakondliku linnavalitsuse korraldatud Tallinna päevalt.


Keskerakonna pressiteade


15.05.2009

Priit Toobal: Ansip tapab Tallinna päeva!

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali hinnangul on kogu tänane valitsuskriis järjekordne lavastus ja selle ainuke eesmärk on Tallinna päevade üritustelt tähelepanu kõrvale juhtimine.

«Valitsuserakondi häirib, et keskerakondlik linnavalitsus täna linnaelanikele arvukalt positiivseid ja toredaid üritusi korraldab ning seetõttu püütakse vähemalt meedias neid iga hinna eest summutada,» arvas Toobal.

«Ansipi valitsus on juba mitmeid kordi «tõsiseid valitsuskriise» lavastanud, kuid reaalselt soovivad kõik väidetava konflikti osapooled lihtsalt oma positsioone parandada ja päeva lõpuks nii-öelda lepivad ära, nii ka sotsid,» selgitas Toobal.

«Pealegi, ei ole ju tegelikult mitte ühtegi opositsioonierakonda, kes oleks nii rumal, et peaminister Ansipi valitsusse minna. Meenutaksin, et nii rohelised kui Rahvaliit ühinesid Keskerakonna umbusaldusavaldusega Andrus Ansipile,» lisas ta.

«Kõlavate avalduste tegemise ja näitemängu kõrval võiks valitsus vahelduse mõttes tegeleda ka Eesti majandusliku olukorra ning inimeste eluolu parandamisega,» lõpetas Toobal.


Lugupidamisega,

Tanel Kiik
Keskerakonna referent ja infospetsialist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles