Laar: jätkamine sõltub Reformierakonnast ja sotsidest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar
Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar Foto: Raigo Pajula

Sotsidele tehti töölepinguseaduse muutmise kohta kompromissettepanek ning edasised otsused sõltuvad Reformierakonnast ja sotsidest, ütles Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar pärast koalitsiooniparteide esimeeste kohtumist.


Laar ütles, et töölepinguseaduse võimaliku muutmise kohta on tehtud kompromissettepanek sotsiaaldemokraatidele, kes peavad nüüd peaministrile ütlema, mida nad sellega teevad.

Tema sõnul on selge, et kui töölepinguseaduse muudatustest kavandatud 0,9-1,1 miljardit krooni puudu jääb, on eelarvekärpe tegemine võimatu.

Seetõttu ei olnud reedesel kohtumisel tema sõnul põhjust ka ülejäänud kärpeettepanekuid arutada.

«Mingi lahendus tuleb leida ja kokkuvõttes on see peaministri käes. Peaminister on koalitsiooni kokku pannud,» lausus Laar.

Laar avaldas lootust, et edasised sammud saavad selgeks veel täna, kuna aeg hakkab otsa saama. «Edaspidi suhtlevad omavahel [Andrus] Ansip ja [Jüri] Pihl,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles