Põllumeeste Kogu: mida arvate ELi ühisest rändepoliitikast?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumeeste Kogust europarlamenti pürgiv Mart Niklus.
Põllumeeste Kogust europarlamenti pürgiv Mart Niklus. Foto: Sille Annuk

Postimees.ee's käib Euroopa Parlamenti kandideerijate vaadete tutvustamine. Täna küsisime kandidaatidelt: millised on teie seisukohad Euroopa ühise immigratsioonipoliitika suhtes? Vastavad Põllumeeste Kogu kandidaadid.


Mart Niklus: Arvan, et Euroopa senine immigratsioonipoliitika on olnud liiga leebe (et mitte öelda mõnikord isegi mõistusevastane) ning et eriti siinsete väikerahvaste kaitseks tuleb seesugust poliitikat oluliselt rangemaks muuta. Illegaalsete immigrantide (okupantide, kolonistide) takistamatu sissevoolu tõttu Eesti Vabariiki aastatel 1940-1981 langes eestlaste osakaal selle maa rahvastikus kõigest 61 protsendini ega ole siin isegi veel tänapäeval ennesõjaaegset taset saavutanud. Europarlamendis tuleks ühemõtteliselt selgeks rääkida, mis on patriotism ja mis üleilmastumine, kes siis ikkagi on peremees oma maal, kes on illegaalsed immigrandid, okupandid ja kolonistid (koos oma järglastega) ning kes nn vähemused, kelle kaitseks vahetpidamata soovitatakse välja astuda.

Kalju Mätik: Olen seisukohal, et massiline immigratsioon koos sellega kaasneva rahvaste segunemisega on täiesti vastuvõtmatu. Mida segatumad on rahvad, seda ühenäolisem on maailm. Just maailma muutumine järjest ühenäolisemaks on üks oluline põhjus, miks alkoholism ja narkomaania levivad järjest laiemalt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles