Kaevetööd nullivad Kuressaare investeeringud teekattesse

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purtse sild suletakse remonttööde ajaks.
Purtse sild suletakse remonttööde ajaks. Foto: Eeva Kaun

Kuressaare linn kulutas osa viimastel aastatel tänavate pindamiseks mõeldud rahast näiliselt tühja, kuna linnatänavatel mitmendat kuud kestvate vee- ja kanalisatsiooni torustikutööde käigus on saanud kannatada hiljuti pinnatud teekate.


Ehkki töid tegevad firmad Water Ser, Klotoid ja Arco Ehitus on saanud linnalt järgemööda ettekirjutusi, näevad Kuressaare tänavad kohati välja kui kuumaastikud, kirjutab Meie Maa.

Tõsi, firmadel on kohustus teekate taastada, kuid endisel tasemel taastamistööd osutuvad tihti võimatuks.

Anonüümsust palunud linnaametnik lausus, et on nõus, et maksumaksja raha lendab tuulde uut pinnatud tänavakatet üles võttes ja sinna alla torustikke paigaldades, sest endist teekatte taset taastada ei suudeta.

Kuressaare linnavaranõunik Margo Sooäär lausus, et torustikutöid oodates ei saa samas lasta linnatänavatel laguneda. «Kui tee hakkab lagunema, võib see olla plahvatuslik areng. Sõidutee on tähtsam kui toru maa all,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles