Keskerakonna fraktsiooni esimehena jätkab Simson

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon valis eile fraktsiooni juhatuse, esimehena jätkab Kadri Simsoni ning aseesimeestena jäid ametisse Mailis Reps ja Valeri Korb.

Esimeheks tagasi valitud Kadri Simson tänas fraktsiooni liikmeid usalduse eest ning kinnitas, et juhtiva opositsioonijõuna tehakse konstruktiivset kriitikat valitsuse töö osas. «Meie ühtsust ja tugevust näitasid suurepäraselt sügisesed ööistungid, millega teadvustasime Eesti inimestele, et elektri hinna tõus pole paratamatu ning selle leevendamine on valitsuse kätes,» sõnas ta.

Simson tundis heameelt ka selle üle, et eile valiti riigikogu aseesimeheks tagasi Jüri Ratas. «Ratas on parlamendile suurepärane aseesimees, kelle asjatundlikkus ja korrektsus on kõigile riigikogulastele eeskujuks. Mul on hea meel, et riigikogu tegi just sellise valiku.»

Vastavalt Keskerakonna fraktsiooni kodukorrale valitakse kord aastas fraktsioonile esimees ja kaks aseesimeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles