Pirita linnaosa vanem sai Keskerakonna noortekogu esimeheks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita linnaosavanem Tiit Terik.
Pirita linnaosavanem Tiit Terik. Foto: Peeter Langovits.

Täna Rakvere Teatris toimunud Keskerakonna noortekogu kongressil valiti noortekogu uueks esimeheks Pirita linnaosa vanem ja Õpilasmaleva taasasutaja Tiit Terik.


Noortekogu aseesimeesteks valiti Raivo Tammus ning Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb, teatas erakonna infospetsialist Tanel Kiik.

«Kesknoorte organisatsioon on tõeliselt suur ja meie arvamusega arvestatakse. Seetõttu tuleb Keskerakonna noortekogul võtta aktiivselt sõna noorte jaoks olulistel teemadel ja seda on noortekogu seni ka teinud. Luban, et minu esimeheks olemise ajal jätkab Keskerakonna noortekogu noorte huvide kaitsmist,» lubas Terik pärast uude ametisse valimist.

Keskerakonna noortekogu kongressil osales ligi 500 noort. Lisaks uue juhtkonna valimisele võeti vastu mitu poliitilist avaldust ning kinnitati eelmise aasta juhatuse, volikogu ning revisjonikomisjoni aruanded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles