Savisaar: käesolev aasta on Keskerakonna topeltvõidu aasta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar tunnustas täna Rakvere teatrimajas erakonna noortekogu 7. kongressil noortekogu tublidust ja soovis, et 2009. aasta oleks Keskerakonna topeltvõidu aasta - nii Euroopa Parlamendi valimistel kui ka sügisestel kohalikel valimistel.


Noortekogu esinaine Siret Kotka käsitles kongressil noorte osa tänapäeva Eestis, õppimis- ja töövõimaluste ahenemist noorte seas ning seda, kuidas mõjutab noori praegune majanduskriis, vahendas erakonna pressiteenistus.

Poliitilisel maastikul kritiseeris Kotka eeskätt sotsiaaldemokraate, kes möödunud nädalal riigikogus ei söandanud toetada astmelise tulumaksu ideed kuigi varem olid seda tunnustanud.

Kotka kiitis sõnavõtus eriti Tartu noori, kes üliõpilasesinduste valimisel Tartu ülikoolis ja Maaülikoolis toetasid Keskerakonda.

Keskerakonna noortekogu uueks esimeheks kandideerivad Tallinna Pirita linnaosa vanem Tiit Terik, noortekogu akadeemilise ühenduse esimees Silver Kuusik ja kesknoor Oliver Liidemann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles