Põllumeeste Kogu: mida hindate oma tulevases fraktsioonis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumeeste Kogust europarlamenti pürgiv Mart Niklus.
Põllumeeste Kogust europarlamenti pürgiv Mart Niklus. Foto: Sille Annuk

Postimees.ee's käib Euroopa Parlamenti kandideerijate vaadete tutvustamine. Täna küsisime kandidaatidelt: mida peate oma tulevase europarlamendi fraktsiooni seni suurimaks saavutuseks ja miks? Vastavad Põllumeeste Kogu kandidaadid.


Mart Niklus: Praegu on veel selgusetu, mis fraktsioon see võiks olla või milliseks ta kujuneb. Loodan, et valijatel jätkub mõistust, julgust ja tahet lähimineviku kommunismiehitajate ja nende kaasajooksikute asemel europarlamendi uude koosseisu valida senisest rohkem antikommuniste, kes näiteks võitluses nn antifašistide (Tatjana Ždanok jt) vastu suudaksid marumuulased (tegelikult neokommunistid) rahvusvahelistest suhtlemisest ja poliitikast välja tõrjuda.

Kalju Mätik: Praegu on veel vara öelda, millist europarlamendi fraktsiooni omaks lugeda. Vaatame, kuidas reageeritakse Kremli igasuguse mõõdutunde kaotanud süüdistustele Balti riikide vastu. Koostööd on mõtet teha ainult nendega, kes julgevad asju nimetada nende õige nimega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles