Libertas Eesti: miks kandideerite europarlamenti?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Estam.
Jüri Estam. Foto: Peeter Sirge / Postimees

Postimees.ee alustab tänasest Euroopa Parlamenti kandideerivate parteide vaadete tutvustamist. Esmalt küsisime parteide kandidaatidelt, miks nad europarlamenti pürgivad. Vastab Libertas Eesti kandidaat.


Jüri Estam:

Kandideerin Euroopa Parlamenti, kuna tahan seista aktiivselt ja jõuliselt Eesti huvide eest Brüsselis, eriti praegusel majanduslikult raskel ajal. Olen seisnud meie huvide eest suurema osa oma täiskasvanu elust. Kõnelen laitmatut aktsendivaba inglise keelt, oman suurt tutvuste võrku, olen pikemat aega olnud elukutselt kommunikatsioonikonsultant. Enne seda olin vilunud ajakirjanik, kes on puutunud korduvalt kokku mõjuvõimsate isikutega Eestis ja väljaspool Eestit. Ülikoolis õppisin rahvusvahelisi suhteid ja majandust. Olen lausa loodud esindama meie maa elanike huve europarlamendis ja sinna ma tööle ka minna kavatsen, juhul kui mind valitakse. Olen kogu elu tegelenud n.-ö. Eesti küsimusega, see tekitab minus endiselt entusiasmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles