Michal: languse tõid valitsuse rasked otsused

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal. Foto: Arno Saar / SL Õhtuleht.

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali hinnangul tõid partei menukuse languse muuhulgas valitsuse tehtud rasked otsused.


«Põhjuseid võib olla väga palju, kuid ainukesed, mida nimetada, on valitsuse tehtud rasked otsused. Valitsejate kohus on neid raskeid otsuseid teha,» ütles Michal «Aktuaalsele kaamerale», vahendab ERR Uudised.

«Me teeme neid otsuseid edasi hoolimata sellest, mida populaarsuse numbrid parasjagu näitavad,» lisas ta.

Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni väitel langes Reformierakonna toetus, kuna inimesed said aru, et erakonnal puudub majanduskriisist välja tulekuks plaan.

«Esimene seletus, mis pähe tuleb on see, et valijad on aru saanud, et Reformierakond on heade aegade erakond ja majanduskriisist välja tulekuks puudub neil igasugune plaan,» r-rääkis Simson.

Emori uuringu andmetel kukkus aprillis toetus Reformierakonnale viimase kolme aasta kõige madalamale tasemele - 33 protsendilt 26-le -, andes liidrikoha Keskerakonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles