Keila vallavanem ja volikogu esimees astusid IRLi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi kommid.
IRLi kommid. Foto: Toomas Huik

Isamaa ja Res Publica Liiduga liitusid Keila vallavanem Kalev Laast ja vallavolikogu esimees Kadri Tillemann.

Keila vallavanema Kalev Laasti sõnul oli erakonnaga liitumine tema jaoks põhjalikult kaalutletud samm, teatas partei pressiesindaja.

«Otsustavaks sai asjaolu, et just IRLiga näib olevat mitmeid ühiseid koostöökohti ja -võimalusi, mis aitavad Keila valla arengule suuresti kaasa. Samuti ühtivad minu arusaamad ja mõtted kõige enam just IRLi eesmärkidega ja maailmavaatega,» rääkis Laast.

Keila vallavolikogu esimees Kadri Tillemann ütles, et otsus erakonnaga liituda on peamiselt kantud soovist panustada Keila kandi juhtimisse ja poliitikasse stabiilsema struktuuri kaudu, kui seda on valimisliidud.

«Hindan IRLi alalhoidlikku maailmavaadet ning kaalukat rolli Eesti asja ajamisel nii täna kui lähiminevikus. Teatud mõttes on oma kolmandatele omavalitsuste volikogude valimistele minek IRLi liikmena loogiline jätk sellele, et alates 2009. aastast olen Euroopa Rahvapartei fraktsiooni liige, kuhu kuulub ka IRL, Euroopa Liidu Regioonide Komitees,» ütles Tillemann.

IRLi kuulub kokku 107 omavalitsusjuhti üle Eesti: 45 vallavanemat, 9 abivallavanemat, 7 linnapead, 7 abilinnapead ning 39 volikogu esimeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles