Keskerakonna allkirjakoguja eelistab vanemaid vene naisi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisreklaam.
Keskerakonna valimisreklaam. Foto: Peeter Langovits

Lasnamäel Keskerakonna valitsusse mineku toetuseks allkirju kogunud nooruk palus pealtnägijate sõnul allkirja anda vaid vanematel vene naistel.

Postimehe poole pöördunud Ervini sõnul korjas u 16-aastane koolipoiss Lasnamäe kanali lõpus Säästumarketi ees enda sõnul «Keskerakonna ja Edgar Savisaare toetuseks» allkirju.

Mis täpselt oli pöördumise sisu ei soovinud vene keelt kõnelnud nooruk huvitundjale öelda.

«Asi käis üsna vaikselt, astus ligi vanematele vene tädidele, ta ei läinud meeste ega nooremate inimeste juurde,» rääkis Postimehega ühendust võtnud Ervin. Ta lisas, et osa möödakäijaid teatas kohe, et on Savisaare toetuseks oma allkirja juba andnud.

Kui tavaliselt kogutakse allkirju ühele lehele, siis seekord täideti iga inimese kohta eraldi leht, kuhu pandi kirja ka allkirja andja andmed.

Keskerakonna infojuhi Toomas Raagi sõnul on tegu erakonna noortekogu kampaaniaga. Aprilli alguses teatas Keskerakonna noortekogu, et alustab ulatuslikku allkirjakampaaniat nende partei valitsusse mineku toetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles