Tamkivi: Reformierakond pole probleemi eitanud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Tamkivi
Jaanus Tamkivi Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakonna fraktsiooni esimees Jaanus Tamkivi ütles erakonnakaaslasest riigikogu liikme Kaja Kallase kriitikat kommenteerides, et erakond pole probleemi eitanud.

Kaja Kallas leiab, et Reformierakonna rahastamisskandaal on saanud küll juriidilise lahenduse, kuid juhtumil puudub poliitiline lahendus, Kallas kirjutas oma blogis, et kuni erakond eitab probleemi olemasolu, ei saa lahendust ka tekkida, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Eesti Ekspressile antud intervjuus ütles Kallas, et rahastamisskandaali ülekuulamisprotokolle lugedes ei jäänud talle muljet, et oleks räägitud tõtt ja et seletused olid naeruväärsed, inimesed, kes on teinud vea, peavad tema arvates võtma vastutuse.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni juht Jaanus Tamkivi ütles, et erakond pole probleemi eitanud.

«Seda, et erakond peaks võtma kogu selle maailmavalu enda peale ja võtma siis ka mingi poliitilise vastutuse, seda ma ei tea täpselt, kuidas see peaks siis käima, et kuigi võib-olla asja pole olnud ja arvame, et asi on siiski olnud, ja me võtame poliitilise vastutuse - natuke keerukas ja kunstlik kombinatsioon,» ütles Tamkivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles