IRL saab uue peasekretäri

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo
Tiit Riisalo Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica liidu peasekretär Priit Sibul paneb ameti maha, tema töökohustuste ülevõtmiseks on nõusoleku andnud erakonna tegevjuht Tiit Riisalo.

«Tahan kohalikel valimistel kandideerida ja rohkem kogu Eestis toimetada. Kuna aasta pärast on kohalike omavalitsuste valimised, siis parlamendi töö ja minu töö Kagu-Eestis ei võimalda nii palju erakonnale panustada, kui oleks tarvis,» põhjendas Priit Sibul Postimehele.

Sibul ütles, et esitas ise soovi oma kohalt taandumiseks.

IRL-i eestseisus kinnitas erakonna esimehe Urmas Reinsalu ettepanekul uueks peasekretäri kandidaadiks Tiit Riisalo, kes on alates 2006. aastast tegutsenud IRL-i kampaania- ja tegevjuhina.

«Ma tänan Priitu erakonna jaoks tehtud töö eest ning hindan kõrgelt tema panust IRL-i piirkondlike osakondade edendamisel. Mul on hea meel, et Priit jätkab tööd IRLi positsioonide tugevdamisel Kagu-Eestis,» ütles Reinsalu.

Ta lisas, et Riisalo on olnud erakonna juures juba kuus aastat ning tema peamiseks ülesandeks saab olema IRL-i organisatsiooniline tugevdamine.

Erakona teatel soovib Sibul aktiivselt kaasa lüüa ka kristlaste ühenduse käivitamisel, mis on praegu erakonnas loomisel.

Otsuse peasekretäri vahetuse kohta teeb erakonna volikogu, mis koguneb 27. oktoobril Türil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles