Roheliste nimekirja kandidaat loobus riigikokku pürgimast

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eestimaa Rohelised lähevad märtsis toimuvatele riigikogu valimistele 123 inimesega, kuna lisaks eelmisel nädalal surnud kandidaadile eemaldatakse nimekirjast ka üks kandideerimisest loobunud inimene.

Täna esitas avalduse riigikogu valimistel kandideerimisest loobumiseks Eestimaa Roheliste nimekirjas 8. valimisringkonnas (Järva- ja Viljandimaa) kandideerimiseks avalduse esitanud Sven Aluste, kes 20. jaanuaril esitatud Roheliste üleriigilises nimekirjas asus 117. kohal ja ringkonna nimekirjas 8. kohal.

Kolmapäeval surnud 58-aastane Leo Suur pidi nimekirja järgi kandideerima Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas.

Täna lõuna paiku teatas vabariigi valimiskomisjon, et riigikogu valimistel osalemast loobus kaks üksikkandidaati - Volli Alt ja Guido Paes. Alt soovis riigikokku kandideerida Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine ning Paes Võru-, Valga- ja Põlvamaa valimisringkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles