Rõivas: valitsuse töö oleks lihtsam, kui Ossinovski oleks minister

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Jevgeni Ossinovski.
Taavi Rõivas ja Jevgeni Ossinovski. Foto: Tairo Lutter

Peaminister ja Reformierakonna esimees Taavi Rõivas kinnitas, et see lihtsustaks valitsuse tööd, kui kõigi erakondade esimehed oleksid valitsuse liikmed, sestap näeks ta ka Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimeest Jevgeni Ossinovskit ministrina.

«Väga palju on selliseid hetki, kus on vaja ühiselt otsustada ja kui on ikkagi kindel teadmine, et kogu erakond on selle otsuse taga, et erakonna esimees on selle otsuse juures, siis teeb see kindlasti otsustamise lihtsamaks,» ütles Rõivas «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERRi uudisteportaal.

Seda, et ministriportfelle nüüd kogu koalitsiooni sees ümber mängida, ei pea sotsiaaldemokraatide koalitsioonipartnerid vajalikuks.

«See, kui üks või teine erakond soovib oma ministreid vahetada, siis on see nende otsus,» nentis Rõivas, kelle sõnul tekitaks kogu paketi uuesti avamine liiga palju ebastabiilsust ja segadust.

Et suuremat ministrikohtade vahetust ei tule, arvab ka Isamaa ja Res Publica esimees Margus Tsahkna, kelle sõnul on eesmärk eelkõige ikkagi töötav valitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles