Sotside juhatus arutab uue ettevõtlusministri küsimust tuleval nädalal

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu. erakonna esimees Jevgeni Ossinovski.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu. erakonna esimees Jevgeni Ossinovski. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees Jevgeni Ossinovski ütles «Aktuaalses kaameras», et kaalub ettepanekut võtta ettevõtlusministri ametikoht üle, kuid ootab enne igasuguste otsuste tegemist ära erakonna juhatuse arvamuse.

«Aktuaalne kaamera» küsis Ossinovskilt, kas ta võtab ettevõtlusministri ametikoha üle. Ossinovski vastas, et mitmete SDE volikogu liikmete arvates peaks erakonna esimees praeguses olukorras juhtima SDE ministrite meeskonda valitsuses, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Ma tõesti kaalun seda ettepanekut, aga enne kui erakonna juhatus ei ole neid küsimusi arutanud, ma kindlasti seda otsust veel langetanud ei ole,» ütles Ossinovski.

SDE kommunikatsioonispetsialist Raigo Jahu ütles ERRi uudisteportaalile, et erakonna juhatus arutab uue ettevõtlusministri määramise küsimust järgmisel nädalal.

Sotside juhatus kogunes ka täna õhtul pärast erakonna volikogu ja otsustas, et võtab Palo küsimuse põhjalikumalt arutluse alla järgmisel nädalal. «Täna on olnud pikk päev ja juhatuse liikmed on väsinud. Millisel kuupäeval juhatus uuesti koguneb, selgub järgmise nädala alguses,» ütles Jahu Postimehele.

Ettevõtlusminister Urve Palo teatas tänasel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogul oma soovist valitsusest lahkuda.

Loe lähemalt siit: Urve Palo astub ettevõtlusministri kohalt tagasi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles