Nestor ja Padar Mikserit kehva valimistulemuse eest vastutavaks ei pea

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni uus koosseis kogunes esimest korda koosolekule. Eiki Nestor fraktsiooni nõuniku Heli Kirti töölaua taga.
Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni uus koosseis kogunes esimest korda koosolekule. Eiki Nestor fraktsiooni nõuniku Heli Kirti töölaua taga. Foto: Erik Prozes

Nädala alguses arutati ka sotside juhatuses kehva valimistulemuse põhjuseid, ent, sellest, et esimees Sven Mikser peaks vastutuse võtma juhatuse liikme Eiki Nestori sõnul ei olnud.

«Pikem analüüs seisab ees, juhatus leidis, et me lootsime paremat tulemust ja arutasime, miks me seda ei saavutanud,» ütles Eiki Nestor ERR Uudistele, vastutuse võtmist Nestori sõnul juhatuses ei arutatud.

Juhatuse liige Ivari Padar ütles, et ta ei leia, et Mikser peaks kehva valimistulemuse eest vastutuse võtma. «Ma ei leia, et seda oleks vaja, seda, mis puudutab erakonna tulevast arengut, siis meil on kevadel erakonna üldkogu, sinnani me oleme saanud ka piisavalt analüüsida, kus me oleme vigu teinud, kas me oleme vigu teinud ja kellest need vead on lähtunud,» lausus ta.

«Tuleb vaadata peeglisse ja ütelda, et midagi on meil arvatavasti valesti tehtud, kui ei tulnud seda tulemust, mis me lootsime – omaenda vead, uued ootused ja konkurentide parem töö,» olid Padari sõnul põhjused, miks sotsid edukad ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles