Ignar Fjuk: Keskerakonna tõrjumine ei ole Eesti huvides

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ignar Fjuk.
Ignar Fjuk. Foto: Peeter Langovits

Äsjaste riigikogu valimiste üks peamisi tunnuseid oli vastandumine Keskerakonnaga, kuid selle erakonna tõrjumine ei ole Eesti huvides, leiab endine poliitik Ignar Fjuk.

Ta tuletas saates «Vabariigi kodanikud» meelde, et see vastasseis algas juba 1990ndatel, kui Keskerakond oli Tallinnas võimul ning seitse väikset erakonda, sealhulgas Isamaa ja Interrindest tuntud Jevgeni Kogan, ühinesid Keskerakonna vastu, ent tollal polnud Keskerakonnal vene toetajaid, vahendas ERR Uudised.

Fjuk märkis, et mida tugevamaks muutub Keskerakonna vastane retoorika, seda tugevamini koonduvad selle poliitilise jõu valijad: algul Edgar Savisaare selja taha, siis juba Yana Toomi ja Mihhail Kõlvarti selja taha.

«Kas meie poliitiline eliit tõesti soovib, et sünniks vene erakond? Ma arvan, et see ei ole õige, et ühest kunagisest tugevast eesti erakonnast tehakse vene erakond,» leiab Fjuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles