Ligi võimalikust tagasiastumisest: kõik variandid on laual

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rahandusminister Jürgen Ligi tunnistas täna, et tema võimalik tagasiastumine on ühe variandina täiesti laual.

«Ma ei halvustanud rahvust, ma ei ole rahvuslikule pinnale läinud, ma ei ole mingi ksenofoob kunagi olnud oma ütlemistes ega tegudes,» rõhutas Ligi ETV saates «Ringvaade».

«Kui ma tunnistaks, et ma olen halvustanud rahvust, oleks see ebaaus ja konjunktuurne - minu arust ei olnud see niimoodi öeldud ja seda ei peaks nii tõlgendama. Ma vabandasin ja seletasin, aga kui on võetud hoiak, nagu oleksin rahvust halvustanud, siis ma katsun ikka vastu vaielda, kuigi konjunktuurselt oleks tagasiastumine kõige lihtsam ja mulle kasulikum,» tunnistas rahandusminister.

Ligi tunnistas, et hetkel on supp muidugi väga kuum ning eks ta arutab ja selgitab peaminister Taavi Rõivasega asja, kui viimane on tagasi Eestisse jõudnud.

Rahandusminister Jürgen Ligi nimetas täna hommikul Facebookis oma kommentaaris haridusminister Jevgeni Ossinovskit muu hulgas «sisserändaja pojaks roosast erakonnast».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles