Keskerakond soovib riigikogu erakorralisi valimisi

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Olga Sõtnik, Kadri Simson ja Lauri Laasi.
Pildil Olga Sõtnik, Kadri Simson ja Lauri Laasi. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna fraktsioon teeb täna riigikogule ettepaneku viia läbi rahvahääletus erakorraliste riigikogu valimiste kokkukutsumiseks.


«Eriline aeg, mis meil täna Eestis on, nõuab erilisi abinõusid. Kui maailma majanduses on kuulda majanduse elavdumisest, siis Eesti kuulub paraku Euroopa kehvemate hulka ja lahendusi ei paista. Seetõttu oleme veendunud, et selleks abinõuks oleks riigikogu erakorralised valimised,» selgitas Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson intervjuus «Terevisioonile»,vahendas ERR Uudisteportaal.

Simsoni sõnul algatab Keskerakond täna eelnõu, et riigikogu otsustaks teha rahvahääletuse erakorraliste valimiste küsimuses.

«Alustame täna läbirääkimisi oma partneritega riigikogu teiste fraktsioonide näol. Meil on põhjendatud ootus, et see otsus saab häälteenamuse,» usub Simson.

Simsoni väljaütlemisi kommenteerinud Reformierakonna fraktsiooni liige Taavi Rõivase sõnul on Kadri Simson pandud nii-öelda tanki, et kellegi ambitsioone saada peaministriks mingit keerdkäiku pidi realiseerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles