Keskerakond ja Reformierakond eitavad liidukõnelusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna püstitatud e-valimistelk Tallinna keskturu juures
Keskerakonna püstitatud e-valimistelk Tallinna keskturu juures Foto: Toomas Huik

Keskerakond ja Reformierakond eitavad kuuldusi nagu nad võiksid koos uue valitsuskoalitsiooni moodustada.


«Keskerakonna juhtkond Reformierakonna juhtfiguuridega ühise valitsuskoalitsiooni moodustamise eesmärgil kohtunud ei ole,» ütles Keskerakonna infospetsialist Tanel Kiik BNSile.

«Reformierakonnaga on koostöö väga keeruline ja vähetõenäoline, sest see eeldaks Reformierakonna seniste poliitiliste seisukohtade kardinaalset muutust,» lisas Kiik.

Ta lisas, et Keskerakond läheb valitsusse vaid nende poliitiliste jõududega, kes toetavad Keskerakonna poliitikat ja kellega koos on võimalik Eesti majanduskriisist välja juhtida.

Kiik ütles, et Reformierakonda ja peaminister Andrus Ansip on koos Isamaa ja Res Publica Liiduga Eesti väga sügavasse kriisi juhtinud ja neil on ka kohustus oma vigu tunnistada ja neid lahendada.

Ka Tallinna volikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe Remo Holsmeri sõnul pole kaks erakonda võimaliku valitsuskoalitsiooni moodustamise asjus kohtunud.

«Reformierakond keskendub valimisteks valmistumisele, mitte läbirääkimistele,» ütles Holsmer.

Tema sõnul on Reformierakonna kindel soov moodustada Tallinnas koos neile lähedaste jõududega pärast valimisi uus linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles