Padar lubas Savisaarele Belgiast šokolaadi tuua

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar
Ivari Padar Foto: Priit Simson

Võrumaal europarlamendi valimised võitnud Ivari Padar kinnitab, et ei unusta Brüsselis talle siinsete inimeste poolt osutatud usaldust ning lubas Edgar Savisaarele, kelle kodupartei Padar ühest mandaadist ilma jättis, Belgiast lohutuseks šokolaadi tuua.


«Ega veel kindlat midagi pole, hääli loetakse ju mitmendat korda üle,» on Ivari Padar, kelle LõunaLeht neil päevil tabab spordisaalis rassimas, tagasihoidlik.

«On kuidas on, minu poolt kõikidele hääletanutele suur tänu ja pane kirja, et Padar ei unusta,» palub sotside esinumber tänada tema poolt hääletanud LõunaLehe lugejaid.

Pärast esialgset külma dušši sotsidele tuli uus teade, et Padaril siiski Brüsselisse minek. Mõnes lehes ilmusid isegi dramaatilised kaadrid Padarist ja tema elukaaslasest enne ja pärast värsket uudist.

«Eks lehtedele meeldib ikka pilte panna, aga üldiselt oli protsess seal suhteliselt rahulik,» nentis Navi mees. «Enne valimispäeva oli ju selge, et kõigeks tuleb valmis olla. Poliitika on poliitika. Aga see oli selge, et hakatakse neid hääli lugema nii ja naapidi, rooma ja araabia numbrites.»

Mida tahad lohutuseks Edgar Savisaarele öelda, kui tal sinult mandaati ära võtta ei õnnestu?

«Elagu üle kuidagi. Võin talle Brüsselist lohutuseks šokolaadi tuua,» muheleb Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles