Videosari «Valimisjaoskond»: Heidy Purga tunnistab viga valimisreklaami filmimisel ERRi ruumides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe videoprojekti «Valimisjaoskond» neljandaks külaliseks on Reformierakonna liige Heidy Purga, kes kandideerib Haabersti valimisringkonnas Tallinna volikokku.

Heidy Purga tunnistab avameelses jutuajamises, et kui ta 2015. aastal riigikokku otsustas kandideerida, ei näinud ta midagi halba Raadio 2 ruumide kasutamises enda valimisreklaamis. Asjaolu, et end sõltumatuna näitav ajakirjandusorganisatsioon lubas kasutada enda ruume Reformierakonna valimiskampaanias, kus muuhulgas Kaja Kallase intervjuuplaani taustal paistab R2 logo, ei tundunud toona Purgale probleemina. Nüüd usub ta, et enam sellist asja kindlasti teha ei tohiks.

Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Erakogu

«Valimisjaoskond» on Postimehe videoprojekt, kus ajakirjanik Madis Kimmel usutleb viite kohalikel omavalitsuste valimistel kandideerivat poliitikut. Tuntud ja tundmatud poliitikud selgitavad nii enda maailmavaate kujunemist, kui teevad avameelseid ülestunnistusi probleemidest Eesti poliitikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles