Lääne-Harju vallas kandideerib volikogu liikme kohale üle kaheksa inimese

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäev Paldiskis.
Laupäev Paldiskis. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Sundliitmise teel moodustatud Lääne-Harju vallas kandideerib volikogu 21-le kohale 178 inimest ehk üle kaheksa inimese ühele kohale ning valida saab seitsme nimekirja vahel.

Lääne-Harju valla moodustavad Keila-, Padise- ja Vasalemma vald ning Paldiski linn ning nimekirjad moodustati nii, et neis on esindajad kõikidest liidetud omavalitsustest, vahendas ERRi uudisteportaal "Aktuaalset kaamerat".

Valimisliidu Hea Tahe kandidaadi Andrei Dvorjaninovi sõnul kandideerib nende valimisliidus 48 inimest, kelle hulgas on näiteks Paldiski praegune linnapea ning volikogu esimees, esinumber on Paldiski aselinnapea Jelena Villmann.

Paldiski elanikele jagasid laupäeval meeneid Valimisliitude Ühenduse kandidaadid, kokku on neid 68. Nii Hea Tahe kui ka Valimisliitude Ühendus peavad oluliseks transpordi paremat korraldust uues vallas, Reformierakond tõdeb aga, et oluline on kogu logistika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles