Olga Ivanova: Keskerakonna venekeelsed telereklaamid on manipuleerimine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonnast välja arvatud riigikogu liige, Savisaare Valimisliidu ja Tegusa Tallinna nimekirjas kandideeriv Olga Ivanova peab Keskerakonna hiljutisi venekeelseid valimisreklaame manipuleerimiseks ja valijate alahindamiseks.

«See on manipuleerimine, see on puhas manipuleerimine,» ütles Ivanova reedel BNSile, kommenteerides Keskerakonna kahte vastuolulist telereklaami.

«Sest vene koolide küsimus - palun lahendage ära, Mailis Reps on Keskerakonna (haridus- ja teadus)minister. Kas ta lahendas selle ära? Ei lahendanud!" rääkis Ivanova. «Ma ei tea, kas Vene kultuurikeskus lammutatakse siis ära, kui Reformierakond või keegi teine võimule tuleb - ma ei usu seda,» jätkas Ivanova.

«Ühesõnaga see on natukene jabur ja naljakas. Eks see näitabki suhtumist valijatesse. Et arvatakse, et nendega on nii lihtne manipuleerida,» leidis Ivanova.

Keskerakond avaldas kaks venekeelset telereklaami, milles antakse mõista, et kui erakond pealinnas võimule ei jää, võivad kaduda Vene Kultuurikeskus, tasuta kooli- ja lasteaiatoit, vene koolid ja venekeelsed lasteaiad, tasuta ühistransport, venekeelsed linnalehed ja televisioon ning pensionilisa linna pensionäridele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles