Ridala vallavanem: katuseraha tingimuseks oli IRLiga kandideerimine

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Läänemaa Ridala vallavanem, Keskerakonna ridades Haapsalu volikokku kandideeriv Helen Rammu ütleb, et valimisliidu Meie Inimesed esinumber Merle Mäesalu seadis Uuemõisa trenažööripargi raha tingimuseks kandideerimise IRLi nimekirjas.

Endine IRLi piirkonnajuht, praegu Meie Inimeste valimisnimekirja eesotsas olev Mäesalu ütles valimisdebatil, et ajal, mil ta oli IRLi piirkonnajuht, ei läinud IRLi katuseraha mitte mõne inimese ostmiseks, vaid selle eest paigaldati mitmele poole Läänemaale välitrenažööre, kirjutab Lääne Elu.

Ridala vallavanema Helen Rammu kinnitusel ei pea see paika, sest 10 000 eurot Uuemõisa võimlemisväljakule saanuks Ridala vald IRLi katuseraha siis, kui Ridala vallavanem oleks kandideerinud kohalikel valimistel IRLi nimekirjas. Kuna seda ei juhtunud, vähendati raha poole võrra.

Mäesalu ütles, et vestlust, kus ta oleks sidunud katuseraha andmise Rammu tulekuga IRLi nimekirja, ei ole kunagi olnud. Mäesalu sõnul otsustati anda Uuemõisa trenažööriplatsi tarbeks 5000 eurot seepärast, sest leiti, et mitu väiksemat väljakut on kasulikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles