Edgar Savisaarest võib saada Narva linnapea kandidaat (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes

Kohalikel valimistel oma nimekirjaga kandideerivast Keskerakonna endine esimehest Edgar Savisaarest võib saada Narva linnapea kandidaat.

Savisaare nimekirja eestvedaja Narvas Jelena Valme ütles Postimehele, et Savisaarele on selline ettepanek tehtud ja ta ei ole seda otseselt tagasi lükanud.

Homme sõidab Savisaar Narvasse kus ta arutab võimalikku linnapeaks kandideerimist oma valimisliidu aktivistidega.

Valme märkis, et kuna Savisaar ei ole Narva elanik, ei saa ta kohalikel valimistel piirilinnas kandideerida, see aga ei takista tal olemast linnapeakandidaat.

Savisaar teeb neljapäeval peatuse ka Sillamäel, kus kohtub oma valimisliidu kandidaatidega.

Keskerakonna Narva linnapeakandidaat on praegune meer Tarmo Tammiste, kellesse Valme suhtub kriitiliselt.

«Tarmo Tammiste on olnud Narva linnapea juba mitu ametiaega, kuid ma leian, et meie linn vajab värsket ja teistsugust vaadet. Linnapeal peaks olema rahva seas ka suurem toetus. Viimastel valimistel kogus ta 316 häält. Ma ei taha kritiseerida, aga leian, et liidri jaoks ei ole selline häältesaak piisav,» ütles Valme.

Tänase seisuga ei ole Edgar Savisaar oma valimisliidu koduleheküljel kandidaadina kirjas. Kandidaatide nimekirjas on 12 nime, kuid Edgar Savisaart nende seas ei ole.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles