Ossinovski otsustas kohalikel valimistel kandideerida (12)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö- ja terviseminister on otsustanud pere ja põhitöö kõrvalt pühenduda ka kohalikule poliitikale.
Töö- ja terviseminister on otsustanud pere ja põhitöö kõrvalt pühenduda ka kohalikule poliitikale. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Sotsiaaldemokraatide liider Jevgeni Ossinovski on otsustanud kandideerida kohalikel valimistel, kohalikus poliitikas tahavad kaasa lüüa ka teised sotside tuntumad tegijad.

«Kui soovime, et sel korral muutus tõepoolest tuleks, peame minema valimistele maksimaalsete jõududega. Sotsiaaldemokraadid võtavad neid valimisi erakordselt tõsiselt, mistõttu tulevad Rainer Vakrale appi ka teised ministrid ja riigikogu liikmed,» kinnitas Ossinovski.

Lisaks temale kandideerivad pealinnas riigikogu esimees Eiki Nestor, siseminister Andres Anvelt, välisminister Sven Mikser, kultuuriminister Indrek Saar ning samuti paljud riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni saadikud.

«Tahame, et Tallinn oleks maailmale avatud ning iga inimest väärtustav ja hoidev linn, milles ei aktsepteerita kurjust kaaskodanike vastu. EKRE-le tuleb näidata punast nii Tallinnas kui ka Viljandis, nii kohalikel kui ka riigikogu valimistel,» ütles Ossinovski.

Ta nimetas murettekitavaks tänase Reformierakonna valmisolekut teha EKREga koalitsiooni: «Liberaalsete väärtuste kaitsmise asemel on Reformierakond ise muutumas aina ekrelikumaks. Meie ei taha elada EKRE vihast nõretavas linnas või riigis ning seisame vastu nende inimvaenulikule poliitikale nii linnas kui riigis.»

Jevgeni Ossinovski sõnul on Tallinnas pikalt ainuvalitsenud Keskerakond muutunud mõttelaisaks ning see erakond on kasutanud pealinna ja selle kassat enese võimul hoidmiseks. Samuti vajavad venekeelsed tallinlased paremat alternatiivi, kui et valida vaid Keskerakonna erinevate varjundite vahel, lisas sotside esimees.

Sarnaselt SDE Tallinna linnapea kandidaadi Rainer Vakraga välistas ta koostöö Savisaare valimisliiduga kui korruptsioonimajakaga ja muidugi EKREga.

«Sotside oluline eesmärk on lõpetada Tallinnas Keskerakonna ainuvõim ja moodustada koalitsioonivalitsus, milles oleme valmis seisma oma põhimõtete, väärtuste ja maailmavaate eest,» sõnas Ossinovski.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles