Fotod: valimisliidu Meie Tallinn linnapeakandidaat on Maria Kaljuste

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valimisliidu Meie Tallinn loojad teatasid täna pressikonverentsil, et nende linnapeakandidaat on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) endine liige Maria Kaljuste.

Rahva Ühtsuse Erakonna esimees Kristiina Ojuland ütles neljapäeval ajakirjanikele, et Meie Tallinna näol on tegemist laiapõhjalise valimisliiduga, mille linnapeakandidaadiks on Maria Kaljuste.

«Meie ettevõtmine rajaneb ühisosale,» ütles Kaljuste. Ta märkis, et valmisliidu algatusrühma liikmed oma suutnud leida ühisosa ning see on üllatavalt suur. Ta märkis, et valmisliidu eesmärgiks on ühendada inimesi, kes on pettunud või kes tahaksid oma soove edastada.

Valimisnimekirja algatusrühm koosneb MTÜ Tark ja Terve Eesti, Rahva Ühtsuse Erakonna, Vabaerakonna, Tallinna Rahvuslaste klubi, EKRE ja Vabaduspartei-Põllumeeste Kogu esindajatest ning linnakodanikest.

«Koostöörühm kutsuti kokku, et ühiselt võidelda Eestis valitseva kodanikke vastandava ning üldise vasakliberaalse poliitikasuundumuse vastu. Samuti ühendab meid soov seista pealinnas elavate inimese turvalisuse ja heaolu eest ning hoida rahvusriigi pealinn Tallinn euroopaliku linnana, kus väärtustatakse eesti kultuuri, keelt ja traditsioone,» teatas valimisliidu esindaja kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles