Taavi Aas Savisaarele: suurt poliitikat tehakse erakondade, mitte valimisliitudega (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas.
Taavi Aas. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna poliitikud võtavad riburada pidi sõna Edgar Savisaare valimisliidu moodustamise kohta. Tallinna linnapea ülesandeid täitev Taavi Aas ütles Savisaarele, et suurt poliitikat tehakse erakondade, mitte valimisliitudega.

Aas kirjutas sotsiaalmeedias, et vaatas Edgari videot. Aas tõdes, et Savisaar luges üles palju häid asju, mis nad koos korda on saatnud.

Elu linnas läheb tema sõnul aga edasi ja üles on kasvanud palju uusi poliitikuid, kes on suutelised tegema häid tulemusi nii Lasnamäel, Põhja-Tallinnas kui kesklinnas.

«Loodan väga, et Edgari tervis vastu peab. Tema asemel oleks ma taustamuusikaks võtnud muidugi hoopis «Üksmeelse Keskerakonna» laulu. Suurt poliitikat tehakse erakondade, mitte valimisliitudega,» lisas Aas.

Keskerakonna endine esimees ja Tallinna ekslinnapea Edgar Savisaar teatas eile Facebookis avaldatud videos «Savisaare Liit 2017» oma valimisliidu loomisest.

Savisaar ütles, et ta on tagasi. «Tegelikult ma ei ole kusagil ära olnudki. Lihtsalt mõned inimesed tahtsid mind enneaegselt maha kanda. Ma olen inimesi ühendanud nii Keskerakonnas kui ka väljaspool seda ja ühendan ka edaspidi,» sõnas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles