Karilaid: ega täpselt aru ei saa, mida Savisaar silmas peab (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid Foto: «Radar» / Kanal 2

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles «Aktuaalsele kaamerale» Edgar Savisaare valimisliidu-teadet kommenteerides, et paljud ootasid sellist käiku erakonna endise juhi poolt.

«Ega täpselt aru ei saa, mida ta silmas peab,» nentis Karilaid. Ta leidis, et Savisaare valimisliidu loomise avaldusest saab tõenäoliselt rääkida veel mitu päeva. «Kaks kuni kolm nädalat saab kindlasti pidada läbirääkimisi,» vahendas ERRi uudisteportaal.

Karilaiu hinnangul ei ole Savisaare erakonnast välja heitmine mõeldav, sest tal on nii suured teened Keskerakonnas.

Keskerakonna endine esimees ja Tallinna ekslinnapea Edgar Savisaar teatas täna oma valimisliidu loomisest. Savisaar teatab Facebookis avaldatud videos «Savisaare Liit 2017», et ta on tagasi. «Tegelikult ma ei ole kusagil ära olnudki. Lihtsalt mõned inimesed tahtsid mind enneaegselt maha kanda.  Ma olen inimesi ühendanud nii Keskerakonnas kui ka väljaspool seda ja ühendan ka edaspidi.»

«Me oleme kindel valik, õhk saab puhtamaks ja inimesed õnnelikumaks nii Tallinnas kui ka kogu Eestis,» sõnab Savisaar.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles