Katri Raik kandideerib Narvas valimisliidu esinumbrina

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katri Raik.
Katri Raik. Foto: Andres Haabu

Pikka aega Tartu Ülikooli Narva kolledžit juhtinud praegune sisekaitseakadeemia rektor Katri Raik osaleb Narva volikogu valimistel valimisliidu Meie Narva esinumbri ja linnapeakandidaadina, kirjutab ajaleht Põhjarannik.

«Ma võtan koos oma kaaslastega neid valimisi väga tõsiselt,» ütles Raik. «Ka puhkuse sisekaitseakadeemiast planeerisin septembrisse ja oktoobrisse, et need kaks tööd teineteist ei segaks. Koondame oma nimekirja päris palju inimesi, kes tahavad Narva jaoks midagi ära teha. Ma tunnen neist väga paljusid ja usaldan neid täielikult. Suur osa nendest on olnud seotud Narva kolledžiga.»

«Tahame osaleda Narva linna juhtimises. Võimalik, et ka Narvas tekib olukord, kus tuleb teha koalitsioon. Eelmistel valimistel sai erisuguseid poliitilisi jõude ühendanud sotside nimekiri Narvas volikogus 11 kohta, loodetavasti ei lähe meil halvemini,» ütles Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Raik.

Meie Narva tuumikuks on Raigi sõnul kohalikud sotsiaaldemokraadid. Kuigi eelmised kohalikud valimised olid Narvas sotsiaaldemokraatide jaoks edukad, siis nüüd otsustasid nad minna sügisestele valimistele valimisliidu Meie Narva nimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles