Siim Kallas kandideerib Viimsis Reformierakonna esinumbrina (7)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallas
Siim Kallas Foto: Valdo Ots / Sakala

Reformierakonna auesimees Siim Kallas kandideerib kohalikel valimistel Viimsi valla volikogusse, kinnitas Kallas «Aktuaalsele kaamerale» ning lisas, et vallavanema kandidaadina ta end ei näe.

«Aga eks see sõltub kõik sellest palju hääli saadakse ja missugused on võimalused vallavalitsus moodustada, kas see on siis koalitsiooni moodustada või saab Reformierakond nii palju hääli, et moodustab ise [vallavalitsuse]. Seda saab otsustada siis. Ma näen ennast eelkõige volikogu liikmena ja kaasarääkijana strateegilistes asjades,» vahendas ERRi uudisteportaal Kallase sõnu.

Suuremate lahendust vajavate probleemidena Viimsi vallas tõi Kallas välja töökohtade puuduse ja haridusteema, aga samuti linnaga parema ühenduse tagamise ja Viimsi keskuse puudumise.

Küsimusele, kas kohalikel valimistel kandideerimine tähendab ka plaane kandideerida 2019. aasta riigikogu valimistel vastas Kallas, et pole selle üle veel mõelnud, kuid kandideerimine pole tema sõnul välistatud. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles