Fotod: IRL ei avalda linnapeakandidaati enne homset (5)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRLi juhatus kogunes täna õhtul kell 18 Tallinna kesklinnas asuvasse Baieri keldrisse, et otsustada linnapeakandidaat. Kandidaadi nime ei avalikustata aga enne homset.

IRLi Tallinna piirkonna esimees Siim Kiisler ütles enne koosolekut «Aktuaalsele kaamerale», et teeb juhatusele ettepaneku ja kuulab ära, mida inimesed arvavad. «Ma ei ole kedagi käinud eraldi töötlemas, et kuule, nüüd tuleks toetada teda või teda.»

Koosolekule saabus ka IRLi Saaremaa piirkonna juhatusse kuuluv riigikogulane Raivo Aeg.

ERR kirjutas teisipäeval mitme allika kinnitusel, et IRLi linnapeakandidaadiks saab Raivo Aeg. Aeg ise ütles teisipäeval ERRi raadiouudistele, et ei saa seda kinnitada ega ümber lükata, sest veel ei ole toimunud piirkonna juhatuse koosolekut, kus otsus tehakse. 

Aeg kinnitas hiljem Meie Maale, et kandideerib Tallinna linnapeaks. Aegi sõnul tehti talle ettepanek mõned nädalad tagasi. 

Pärast koosolekut ütles Kiisler «Aktuaalsele kaamerale», et Aeg on tõepoolest üks võimalikest kandidaatidest, kuid jättis endiselt ütlemata, kelle tema esitas.

«Aga ma luban seda, et homme (reedel - toim.) kella 11ks on meil tähtsad otsused tehtud ja me teatame sellest kõigile,» ütles Kiisler.

Kohalikud valimised toimuvad tänavu 15. oktoobril.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles