Ratas: töötan selle nimel, et kedagi ei tuleks välja visata (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Sander Ilves / Postimees

Peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles täna valitsuse pressikonverentsil, et ta pingutab selle nimel, et erakond läheks valimistele ühtsena ning kedagi ei tuleks parteist välja heita.

Jüri Rataselt küsiti tänasel valitsuse pressikonverentsil, kas ta on endiselt veendunud, et Keskerakonnas eraldi valimisnimekirja ei tule ja kui siiski sellega välja tullakse, kas on oodata eraldujate väljaheitmist parteist.

Peaminister märkis, et liikmete välja heitmine on piirkondade juhatuste otsustada. «Täna töötan veel selle nimel, et kedagi ei tule välja visata,» ütles Ratas.

Valitsusjuhi sõnul on ta endiselt veendunud, et Keskerakond on tugev ja ühtne. Kas teine valimisnimekiri tuleb või ei tule, on nende otsustada, kes on selle teema tõstatanud, märkis ta.

Keskerakonna liikmed, kes pole rahul Jüri Ratase juhtimisega, on ähvardanud moodustada Tallinnas oma nimekirja, milles saaks koha ka Edgar Savisaar. Selle tõttu on erakonna eri leerid pidanud viimastel nädalatel kõnelusi, mille kohta on avalikkuseni jõudnud vastukäivat infot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles