Riigikogu sai neli parlamendirühma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu
Riigikogu Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogus moodustati täna Eesti-Hispaania, Eesti-Rootsi, Eesti-Soome ja Eesti-Tai parlamendirühmad.

Eesti-Hispaania parlamendirühma esimees on Remo Holsmer ja aseesimees Indrek Saar. Parlamendirühma koosseisu kuuluvad veel Arto Aas, Deniss Boroditš, Margus Hanson, Kaja Kallas, Urmas Klaas, Väino Linde, Kalle Palling, Valdo Randpere, Taavi Rõivas, Kadri Simson, Aivar Sõerd, Mailis Reps, Reet Roos, Karel Rüütli, Priit Toobal, Ester Tuiksoo, Rainer Vakra ja Rannar Vassiljev.

Eesti-Rootsi parlamendirühma esimees on Valdo Randpere ja aseesimees Aadu Must. Parlamendirühma koosseisu kuuluvad veel Margus Hanson, Remo Holsmer, Urmas Klaas, Tõnis Kõiv, Väino Linde, Rait Maruste, Kalle Palling, Mailis Reps, Aivar Riisalu, Taavi Rõivas ja Ester Tuiksoo.

Eesti-Soome parlamendirühma esimees on Taavi Rõivas ja aseesimees Urve Tiidus. Parlamendirühma kuuluvad veel Arto Aas, Rein Aidma, Remo Holsmer, Kaja Kallas, Tõnis Kõiv, Inara Luigas, Meelis Mälberg, Kalle Palling, Valdo Randpere, Mailis Reps, Sven Sester, Aivar Riisalu, Aivar Sõerd, Priit Toobal ja Ester Tuiksoo.

Eesti-Tai parlamendirühma esimees on Valdo Randpere ja aseesimees Reet Roos. Parlamendirühma kuuluvad veel Remo Holsmer, Jüri Jaanson, Kalle Jents, Lauri Luik, Mati Raidma, Mailis Reps, Aivar Riisalu ja Sven Sester.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles