Taavi Kotka kandideerib valimistel

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Kotka.
Taavi Kotka. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti e-residentsuse programmi nõukogu esimees, hiljuti majandusministeeriumi asekantsleri ameti maha pannud Taavi Kotka kandideerib kohalikel valimistel Reformierakonna nimekirjas Viimsis.

Kotka teatas kandideerimisest täna Viimsis toimunud ettevõtjate ümarlaual. Rääkides sellest, mida ta sooviks valituks osutades ära teha, tõi ta välja, et vald vajab IB õpet pakkuvat tippkooli, kus kõrvuti ingliskeelse haridusega saaks õppida ka eesti keeles.

«Teiseks – mina olen üks neist, kes sõidab iga päev Viimsist Ülemistesse kontorisse. Neid inimesi on siin 600-1000 vahel. Miks ma lähen Viimsist Ülemistele? Sest mul ei ole Viimsis pinda, mida rentida. Inimesed soovivad erilist, kallimat pinda – meil on ju vaade Tallinna lahele – kasutame selle ära,» rääkis ta ümarlaual.

Lisaks vajab Viimsi tema arvates tehnoloogiarikast ettevõtlust. «Vald peaks juhtima seda, et see Viimsi valla territooriumil tegutsev ettevõtlus oleks keskmisest kõrgemat lisandväärtust pakkuv ja keskmisest kõrgemat palka maksev.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles