Haller: loodame, et Aaviksool jätkub kõrghariduse kõrval aega ka muuks

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Haller
Aivar Haller Foto: Silja Joon

Lastevanemate liit tervitab Jaak Aaviksoo saamist haridusministriks ning avaldab lootust, et minister jõuab lisaks tasuta kõrgharidusele ka muude küsimustega tegeleda.

«Loodame et Aaviksool jätkub aega ja tahtmist tasuta kõrghariduse kõrval ka muude õppetasanditega tegelemiseks ning haridussüsteemi kui terviku kujunemiseks eeldusi luua,» ütles liidu aseesimees Aivar Haller.

Tema sõnul loodab liit, et minister viib ellu ka koalitsioonileppesse kirjutatud muud eesmärgid.

Näiteks, et tagatakse igale lapsele kvaliteetne lastehoiu/lasteaiakoht, kujundatakse mõistlik koolivõrk, rakendatakse uus põhikooli ja gümnaasiumi õppekava koos sellest tulenevate uuendustega, väärtustatakse õpetajatööd ning käivitatakse vanemaharidussüsteem.

Lastevanemate liit tervitab Halleri sõnul uut haridusministrit nagu on tervitanud ka kõiki eelmisi – avatud meele ja positiivse ootusärevusega.

«Ei oska anda hinnanguid uue ministri kohta (ega võrrelda teda lahkuvaga), sest pole temaga tööalaselt kokku puutunud. Meie põhimõte on – suhtuda kõikidesse inimestesse avatult, positiivselt ja eelarvamusteta. »

Tema väitel loodab liit ministriga peatselt kohtuda, arutada koostöövõimalusi ja seda, kus nad ministri plaanide realiseerimisel meie põhiväärtustest lähtudes kaasa aidata saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles