Vaher: uus IRLi peasekretär selgub kuu aja jooksul

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken-Marti Vaher.
Ken-Marti Vaher. Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Ken-Marti Vaher, kes asub erakonnakaaslase Marko Pomerantsi asemel Andrus Ansipi uues valitsuses tööle siseministrina kinnitas, et erakonna uue peasekretäri isik selgub lühima kuu aja jooksul.

«Erakonna sees toimuvad kindlasti arutelud ja enne on vaja veel mitmete ametikohtade täitjad ära otsustada,» ütles Vaher «Aktuaalsele kaamerale», viidates riigikogu fraktsiooni ja komisjonide juhtide määramisele.

«Oluline on valitsemisala tervikuna käsitleda,» rõhutas ta oma uue ameti kohta.

Vaher rääkis TV3 «Seitsmestele uudistele», et tema prioriteediks uues ametis on võitlus kuritegevusega ning senise kodakondsuspoliitika jätkumine.

Vaher rõhutas Kanal 2 uudistesaates «Reporter», et uues valitsuses on kahe koalitsioonipartneri vahel parem jõutasakaal.

«Tasakaal on nüüd parem, meie sõna maksab rohkem kui seni,» leidis Vaher. «IRL on oma rolli viimasel ajal pidevalt suurendanud.»

Vaher oli 2003. kuni 2005. aastani Juhan Partsi juhitud Res Publica, Reformierakonna ja Rahvaliidu valitsuses justiitsminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles