Padar: sotsid peavad kandma opositsiooniliidri vastutust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar.
Ivari Padar. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna Tartus toimuval Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu koosolekul nentis volikogu esimees Ivari Padar, et nemad peavad kandma opositsiooniliidri vastutust ja hoidma valitsusliidu tegemisel konstruktiivselt silma peal.

Kogunenud volikogu liikmed valisid korraliselt uue volikogu esimehe ja aseesimehe: esimehena jätkab Ivari Padar, aseesimeheks valiti Saare vallavanem Jüri Morozov.

«Sotsiaaldemokraadid peavad pingutama selle nimel, et kanda opositsiooniliidri vastutust ning hoida valitsusliidu tegemisel konstruktiivselt silma peal,» ütles Padar.

Tema sõnul ei jää sotsidel muud üle, sest Keskerakond on jätkuvalt eneseotsingute ja siseheitluste faasis. Nii kavatsetakse tähelepanelikult jälgida, kuidas ja kelle huve silmas pidades valitsusliit tegutseb. 

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu koosolek Tartus jätkub valimistulemuste analüüsi ning erakonna tegevuskava aruteluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles