Pentus: poliitik peab olema valmis valitsuses vastutama

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus
Keit Pentus Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna keskkonnaministrikandidaat Keit Pentus märkis, et iga poliitik peab kandideerides olema valmis selleks, et tal tuleb valitsuses vastutust kanda.

Pentus rääkis ETV saates «Ringvaade», et keskkond on selline valdkond, millega iga inimene kokku puutub ning keskkonnaministri ametikoht on vastutusrikas, vahendas ERR Uudised.

«Ma arvan, et ühelegi ametikohale pole mõistlik asuda sellise tundega, et ma kardan läbikukkumist, ma annan endale aru, et see on väga vastutusrikas ametikoht ja tõsine valdkond - selline valdkond, mis tulevikus ainult kasvab ja väga tähtsaks saab, üritan anda endast parima, et väga hästi hakkama saada,» selgitas Pentus.

Ta usub, et keskkonnaministri amet on huvitav. «Arvestades seda, kuidas keskkonnaministeerium peaaegu iga valdkonnaga kokku puutub, ta kindlasti igav ei ole, teine asi on see, et lähiaastatel tuleb keskkonna valdkonnas teha väga palju põhimõttelisi valikuid, ükskõik, kas räägime põlevkivienergeetikast või jahikorraldusest,» ütles Pentus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles