Roheliste erakond kinnitab kulude kokkuhoiu abil poliitikas jätkamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Erakonna Eestimaa Rohelised juhatus arutas teisipäeva õhtul parlamendivalimiste järel muutunud olukorras edasist tegevust ja kinnitas soovi poliitikas jätkamiseks.

«Me arutasime üldiselt edasist tegevust, ka kulude kokkuhoidu, ja kinnitasime kindlat soovi edasi tegutseda,» ütles erakonna juhatuse liige Jaan Vaabel BNSile. Ta lisas, et mitte ükski partei juhtorganitesse kuulunud inimene pole teatanud enda soovist taanduda.

«Esimesed sammud on oodata ära audiitori aruande valmimine, saada lahti ülesse jäänud kohustustest ja valmistuda maikuiseks üldkoguks,» sõnas Vaabel. Ta lisas, et üldkogu toimumise kuupäeva pole erakonna juhatus kinnitanud. 

Pärast 6. märtsi riigikogu valimisi tekkis Eestimaa Rohelistel, Keskerakonnal ja Rahvaliidul tuhandetesse eurodesse küündiv maksuvõlg.

Maksu- ja tolliameti andmetel olid Eestimaa Rohelised eelmisel nädalal võlgu 3558 eurot.

Riigikogust välja jäänud roheliste partei korraldab mai lõpus üldkogu, mis valib erakonnale uued juhid, uue juhatuse ja volikogu.

Valimistele kümneid erakonnaväliseid kandidaate kaasanud Eestimaa Roheliste poolt hääletas 6. märtsil toimunud riigikogu valimistel 21 824 inimest ehk 3,8 protsenti valijatest. Valimiskünnist praeguses riigikogus kuue saadikuga esindatud erakond sellega ei ületanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles