Reformierakond alustab konsultatsioone nii sotside kui IRLiga

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna täna kogunenud juhatus otsustas enne koalitsiooniläbirääkimiste alustamist pidada konsultatsioone nii Isamaa ja Res Publica Liidu kui  Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

Mõlema erakonna esindajatega plaanitakse esimene konsultatsioon pidada juba täna.

Reformierakonna konsultatsioonide delegatsiooni kuuluvad erakonna esimees Andrus Ansip, peasekretär Kristen Michal, volikogu esimees Rain Rosimannus ja erakonna aseesimees Keit Pentus. Asendusliikmetena kuuluvad delegatsiooni erakonna aseesimees Jürgen Ligi, juhatuse liikmed Rein Lang, Urmas Paet, Valdo Randpere, Taavi Rõivas ja Kaja Kallas.

«Konsultatsioonide osas kavatseme olla põhjalikud ja võtta aluseks meie valimisprogrammi ning lähtuda põhimõttest: enne sisulised arutelud ja alles seejärel on võimalik või mõtet arutada positsioonide küsimusi,» kommenteeris Kristen Michal.

«Uue valitsuse tegevuskava peab toetama Reformierakonna pikaajalist visiooni, et Eestist saaks vaba ja jõukas Põhjala riik. Kindlasti ei ole me nõus maksutõusu, automaksu ja astmelise tulumaksuga,» lausus Michal.

Reformierakond sai uues riigikogus 33, IRL 23, sotsid 19 ja Keskerakond 26 kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles