Savisaar: Reformi jätmine opositsiooni minu taha ei jää

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansip ja Savisaar kätlemas.
Ansip ja Savisaar kätlemas. Foto: Raigo Pajula

Sotsiaaldemokraatide juhi Sven Mikseri sõnade tulemusel, et Reformierakonna opositsiooni jätmine eeldab muutusi Keskerakonna juhtkonnas, pidas Keskerakonna esimees Edgar Savisaar vajalikuks teatada: «Kui eesmärk on nii ahvatlev, nagu Reformierakonna jätmine opositsiooni, siis minu taha see kindlasti ei jää.»

«Muidugi see eeldab, et Keskerakonnal oleks võimalik uues võimuliidus tõepoolest realiseerida oma valijate huvisid. Meie ei võitle kolme või viie inimese ministriportfellide pärast, aga kindlasti on meile tähtsad need põhimõtteid, mida valimistel sai inimestele lubatud,» ütles Savisaar kommentaariks Mikseri intervjuule, mis ilmus aripaev.ee's.

«Ma ei tea, kas sotsid nõuavad veel mingeid muutusi Keskerakonna juhtkonnas või piisab neile Savisaare skalbist, aga mina ei hakka kindlasti selles küsimuses nendega sõdima,» rõhutas Savisaar.

Lisaks pani Savisaar imeks Ain Seppiku väidet, et valimistulemusi  nagunii Keskerakonna sees ei arutatavat. «Neid on analüüsitud alati peale valimisi ja seda tehakse ka sel korral. Ma ei saa üldse aru, millest Seppiku hirm, et temale selles asjas sõnaõigust ei anta,» imestas Savisaar.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk täpsustas Postimees.ee'le, et Keskerakond on alati nõus kõiki variante kaaluma ning lähipäevadel peaks selguma, mis saab edasi. Erakonna korraline juhatus koguneb esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles