Talvik: võib olla maksis meile kätte liigne ausus

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Talvik.
Artur Talvik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Viimaste andmete põhjal rohelised viieprotsendist valimiskünnist ei ületanud. Vabamehena roheliste valimisnimekirjas kandideerinud Artur Talvik leidis, et võib olla maksis neile kätte liigne ausus.

«Mage on nii napilt alla valimiskünnise jääda. Pigem oleks võinud siis juba suurelt kaotada. Samas ei oleks valimiskampaanias midagi teistmoodi ka teinud,» rääkis Talvik roheliste valimispeol Postimees.ee´le. «Me tegime rahaliselt säästliku kampaania ja rääkisime asjadest väga ausalt. Me ei lipitsenud kellegi ees ja võib olla see maksiski meile kätte.»

Talvik kandideeris riigikokku esimest korda ning sai enda sõnul väga suure kogemuse võrra rikkamaks, võrreldes seda mängufilmi tootmisprotsessiga. «Energiakulu ja stress oli umbes sama suur, ainult et kandideerimisega lisandus veel negatiivne energia, näiteks solvamised ja alandamised,» märkis Talvik.

Poliitikas kavatseb mees enda sõnul osaleda kindlasti edaspidigi, kuid roheliste ega ka ühegi teise erakonnaga ta liituda ei plaani. «Mina esindan vaba kodanikuühiskonda ja ma olen jätkuvalt seda meelt, et erakonda kuulumine ei ole eestlaslik lähenemine. Eestlastele sobib kõige paremini kogukonna-mudel. Mitte ülevalt-alla, vaid horisontaalne suhtlemine,» selgitas Talvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles