Mailis Reps hoidis sotsidele pöialt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimispidu
Keskerakonna valimispidu Foto: Liis Treimann

Keskerakondlane Mailis Reps ütles Postimees.ee’le, kui loetud oli ligi 90 protsenti häältest, et tema loodab endiselt, et tulemus oleks vähemalt sama hea kui eelmisel korral, kuid rõõmu tegi talle sotside tugev tulemus.

«Kui tulemus pole sama või parem, siis peab erakond tegema järeldusi,» sõnas Reps. «Kas edastame Reformierakonda, sest ei oska öelda, kuid alati on lootust.»

Repsi sõnul pole tulemustes midagi ootuspärast olnud, sest kõik arvamusküsitlused hakkasid lendama utoopilistes kõrgustes ja keegi ei võtnud neid tõsiselt.

Reps toonitas, et nii üksikkandidaatide kui ka roheliste vabade meeste puhul oli väga raske ennustada, milline tulemus tuleb.

Samas sotside tõusule hoidis Reps pöialt ja ta tõstis esile, et nende reklaami hulk oli isegi IRLi omast suurem.

«Meil ei ole sotsidega samad valijad, need on inimesed, kes valivad vasakpoolsust, kuid Keskerakonda ei vali. Minu lootus oli, et nad tulevad Reformierakonna tagant ära ja tekib selge parem ja vasak tiib,» selgitas Reps. «Praegu on tekkimas, kuid see oleneb sellest, et kes võidab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles