Belobrovtsev ja Ossinovski: SDE kaitseb ainsana venelaste huve

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SDE.
SDE. Foto: SCANPIX

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) kandidaadid riigikogu valimistel Vadim Belobrovtsev ja Jevgeni Ossinovski ütlesid ETVle antud intervjuus, et astusid SDEsse, kuna see on ainus erakond, kus saab edukalt tegeleda venelaste huvide kaitsmisega.

Intervjueerija küsimusele, kas nad on ennekõike sotsiaaldemokraadid või vene rahvusest sotsiaaldemokraadid, vastas Belobrovtsev: «Kindlasti vene rahvusest sotsiaaldemokraadid ja SDE on see erakond, kus on täiesti võimalik pöörata tähelepanu mitte ainult üldpoliitilistele asjadele, vaid kaitsta ka vene keelt kõnelevate inimeste huve. Eesmärgiks on see, et Eestis oleks kõigil hea elada sõltumata sellest, mis rahvusest nad on.»

Ossinovski oli Belobrovtseviga nõus. «Minule isiklikult poliitilises mõttes on just Eesti venelaste integratsiooni problemaatika olnud kõige tähtsam. Eestis ei ole tehtud õigesti ja sotsiaaldemokraadid on ainuke erakond nendel valimistel, kellel on integratsioonipoliitika ja sellepärast on minu valik selline,» põhjendas ta SDE ridades kandideerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles